Τηλέφωνο επικοινωνίας
25410 29135

Τρόποι αποστολής

Για Ελλάδα

Οι παραγγελίες μας τις αποστέλλουμε με τις εταιρείες ACS courier, Courier Center και SpeedEx ταχυμεταφορές.

Η αποστολή γίνεται συνήθως την ίδια μέρα ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα της παραγγελίας σας (για ετοιμοπαράδοτα προϊόντα), και φτάνει σε σας συνήθως την επόμενη εργάσιμη, εκτός από ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας όπου ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει και έως τις 5 εργάσιμες ημέρες.

Κάνοντας εγγραφή στην ιστοσελίδα μας, σας δίνετε η δυνατότητα να παρακολουθείτε οποιαδήποτε στιγμή την πορεία της παραγγελίας σας. Μπορείτε επίσης να ελέγχετε όλες τις προηγούμενες σας παραγγελίες καθώς επίσης και να βρείτε τον κωδικό παρακολούθησης (tracking number) της μεταφορικής εταιρείας.

Για όλες σας τις αγορές η αντικαταβολή κοστίζει 2,20 € ενώ για αγορές μέχρι 2 κιλά το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 2,40 € για τη Courier Center, 2,50 € για τη Speedex και 2,85 για την ACS. Από τα 2 κιλά και πάνω για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 1,10 €. Για παραγγελίες άνω των 70,00 € το κόστος αποστολής είναι δωρεάν.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση η αποστολή γίνεται μέσα σε διάστημα 10 ημερών, ενώ η παράδοση εξαρτάται από τη μεταφορική εταιρεία.

© 2024 Plexoudes