Τηλέφωνο επικοινωνίας
25410 29135

Νήμα Δαντέλας Temiz Ipek

Κατασκευαστής: Temiz Ipek

Βασικά χαρακτηριστικά

Νήματα δαντέλας και κεντήματος Temiz Ipek

To νήμα αυτό είναι με μεταλλόνημα και είναι μια εξαιρετικά εντυπωσιακή επιλογή για τη δημιουργία μιας διαφόρων πλεκτών. Το μεταλλόνημα μπορεί να δώσει ένα λαμπερό, μοντέρνο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο πλεκτό σας.

Το νήμα δαντέλας με μεταλλόνημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πλέξιμο της τσάντας με διάφορους τρόπους:

Υλικό διακόσμησης: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία διακοσμητικών στοιχείων στην επιφάνεια της τσάντας, προσθέτοντας λάμψη και φωτεινότητα.

Για το σώμα της τσάντας: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδιαστικά με άλλο νήμα για να πλεχτεί το σώμα της τσάντας. Το μεταλλόνημα θα δώσει μια ιδιαίτερη υφή και αντίθεση μεταξύ του δαντελωτού μοτίβου και της λάμψης που προσφέρει το μεταλλόνημα.

Για λουράκια ή λεπτομέρειες: Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί συνδιαστικά με άλλο νήμα για τη δημιουργία λουρακίων της τσάντας ή για μικρές λεπτομέρειες που θα προσδώσουν λάμψη και ενδιαφέρον στο τελικό αποτέλεσμα.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο χρήσης, το νήμα δαντέλας με μεταλλόνημα προσθέτει μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας και εντυπωσιακής λάμψης στο κομμάτι σας, καθιστώντας την τσάντα σας ένα μοναδικό αξεσουάρ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Νήματος

  • Υλικό: Nάιλον
  • Πάχος:  mm
  • Μέτρα: +-230 m.
  • Βάρος: 50 gr

 

2,90 €
Δείτε τις παραλλαγές (18)
Αναλόγως τη συσκευή σας, τα χρώματα των εικόνων μπορεί να διαφέρουν ελάχιστα από τα πραγματικά των προϊόντων.

Παραλλαγές

Δείτε περισσότερα

© 2024 Plexoudes